Preskočiť na obsah
Domovská stránka » AKCIA: SEARCH TECHNICIAN MEDZINÁRODNÝ KURZ A CVIČENIE od L&MPS Int. Ltd. 21.6.-23.6.2024

AKCIA: SEARCH TECHNICIAN MEDZINÁRODNÝ KURZ A CVIČENIE od L&MPS Int. Ltd. 21.6.-23.6.2024

  • Akcie

Počas  víkendu od 21.6.-23.6.2024 sa časť tímu Záchranný Systém Slovensko zúčastnila medzinárodného školenia v oblasti pátrania a záchrany a to spoločnosti L&MPS International Ltd., ktorých motto je prinášať istotu do pátrania.

Na Slovensko prileteli na 3 dni traja odborníci s dlhoročnými skúsenosťami, odborníci, ktorí dlhé roky pracovali pre anglickú pobrežnú stráž. Venujú sa aj poradenstvu pre Národné koordinačné centrum Polície Spojeného Kráľovstva. Trénovali tímy po celom svete a to dobrovoľné tímy, ale aj pátrací tím Poľskej teritoriálnej armády.
Prvý deň sme strávili prípravou a malým auditom našich znalostí, našej internej akadémie. Druhý deň prebiehala teoretická príprava členov tímu a tretí si všetky znalosti preverili v teréne a zvládli úroveň Search Technician.
Tento kurz s obrovským množstvom výborných informácií potvrdil naše smerovanie a vzdelávanie.

Ukončili sme ho odpoveďou jedného z inštruktorov: „Chcel by som, aby tento tím hľadal niekoho z mojej rodiny? Určite áno!“
Priestor na teoretickú časť nám s veľkou zľavou poskytli Aquapark Trnava, za čo im ďakujeme.

Veľká vďaka za odovzdané vedomosti a už teraz sa tešíme na ďalšiu spoluprácu.

English:

During the weekend, from 21st of June 2024 until 23rd of June 2024,  several members of our team went through a international SAR training course and field exercise under guidance L&MPS International Ltd., who’s motto is To Provide Assurance in Search.
For three days, three experts, with many years of experience and expertise from UK Search and Rescue or advisory for UK’s  National Police Coordination Centre.

They have audited our knowledge, gave us theoretical knowledge and on a last day went for field exercise to wrap up what we have learned for this Search Technician course.
We cannot thank you enough, that you made this possible, for the knowledge you have shared with us and we are looking forward for future cooperation

« z 2 »